Kompatibilní verze
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2266 kJ / 540 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Scandinavian Brunch
Žádné hodnocení
Green Dyed Eggs
55min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min