Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chimichurri Sauce
- 2 garlic cloves
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander
- 10 g fresh parsley
- 1 Tbsp dried oregano
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g white wine vinegar
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ lemon, juice only
Sirloin Steak with New Potatoes
- 1200 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 700 g new potatoes, unpeeled, quartered
- 2 Tbsp olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1000 g beef sirloin steaks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2008 kJ / 479 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 mnt
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min
Salsa Verde
10 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5óra 50p
Bordelaise Sauce
55 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min