Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Crème Pâtissière
15min
Bordelaise Sauce
55 Min
Beurre blanc
15min
Hollandaise Sauce
15min
Crème Pâtissière
15min
Hollandaise Sauce
15min
Bread Sauce
1h 25 min
Crème Pâtissière
15min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min