
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g shallots halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine at room temperature
- 250 g salted butter cold, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 319 kcal / 1310 kJ
- Protein
- 0 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Žádné hodnocení
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Duck and Pork Terrine
52hod.
Béarnaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min
Salsa Verde
10min
Aïoli
5min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2hod. 10min