Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beurre blanc
15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15h 15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Béarnaise Sauce
15 Min
Salsa Verde
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min