Zařízení & příslušenství
Beurre Blanc
Příprava 5min.
Celkový 20min.
6 portions
Suroviny
-
shallots halved60 g
-
white wine vinegar25 g
-
dry white wine at room temperature60 g
-
salted butter cold, diced250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
0 g
Kalorie
1310 kJ /
319 kcal
Tuk
34 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Add Some Sauce!
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Béarnaise Sauce
20min.
Beurre blanc
15min.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4hod. 25min.
Tartare Sauce
10min.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1hod. 20min.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Hollandaise Sauce
15min.
Amaretti Crème Brulée
4hod. 30min.
Salsa Verde
10min.
Bordelaise Sauce
55min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Béarnaise sauce
15min.