Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g shallots, halved
- 25 g white wine vinegar
- 60 g dry white wine, at room temperature
- 250 g salted butter, cold, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1310 kJ / 319 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Crème Pâtissière
15min
Béarnaise Sauce
20 Min
Savoury Crayfish Éclairs
1 Std. 20 Min
Bordelaise Sauce
55 min
Béarnaise sauce
15min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min