Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2258 kJ / 537 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable Stroganoff
30min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min