Zařízení & příslušenství
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
cod fillets thick cut, skinless, boneless (approx. 120 g each)4
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
vegetable oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
onions quartered170 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24.9 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tuk
14.9 g
Sacharidy
9.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1hod. 15min.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min.
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1hod. 5min.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min.
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1hod. 10min.
Prawn Saganaki
35min.
Prawn Bhuna
30min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.
Keralan Fish Curry
30min.
Chicken Akhni
1hod. 30min.
Cumin Rice
25min.