Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
Ricotta, Mint and Spinach Layer
- 1500 g whole milk
- 40 g malt vinegar, white
- ½ - 1 lemon, zest only, no white pith, finely grated
- 8 fresh mint leaves, plus extra for garnishing
- 20 g fresh spinach leaves
- 1 pinch fine sea salt
Courgette, Garlic and Pea Layer
- 1 garlic clove
- 500 g courgettes, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 100 g frozen green peas
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g dry white wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Parmesan Béchamel
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut in cubes (3 cm)
- 500 g whole milk
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, softened
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3844 kJ / 915 kcal
- Protein
- 37.8 g
- Sacharidy
- 81.45 g
- Tuk
- 47.7 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentil moussaka
2h 20min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h