Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 450 g celeriac, diced (2 cm)
- 900 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g kale, large stalks removed, leaves chopped
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 140 g onions, quartered
- 150 g Stilton, crumbled
- ¼ tsp ground black pepper
- 600 g puff pastry, ready-made (see tip)
- plain flour, for dusting
- 1 medium egg, lightly beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2095 kJ / 503 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 831 mg
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Lentil Moussaka
3h 30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h