Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
nebo 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1ωρ. 50 λεπτ.
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Chickpea Gratin
1h
Quinoa Broth
35 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Tofu stew
30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Carrot and Peanut Bake
55min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min