
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 g tomatoes halved
- 140 g cauliflower florets cut in pieces
- 170 g red peppers deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot pickled
nebo 120 g beetroot raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar if using raw beetroot (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 121 kcal / 505 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetable Stroganoff
30min
Carrot and Ginger Soup
5min
Mushroom Stroganoff
30min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1hod. 15min
Potato Curry
12hod. 50min
Cauliflower and Black Bean Balls
1hod. 10min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Veganella - Vegan Mozzarella
6hod. 10min
Dill Stuffed Peppers
5min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1hod. 15min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min