Reuben's Stew
TM6 TM5 TM31

Reuben's Stew

4.1 ( 13 hodnocení )

Suroviny

  • 340 g tomatoes halved
  • 140 g cauliflower florets cut in pieces
  • 170 g red peppers deseeded and quartered
  • 15 g cooked beetroot pickled
    nebo 120 g beetroot raw
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 tsp cider vinegar if using raw beetroot (volitelně)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
121 kcal / 505 kJ
Protein
2.8 g
Tuk
8.3 g
Sacharidy
8.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty