Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
nebo 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (volitelně)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Courgettes with Corn
25 min
Star Burgers
20hod. 5min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
White Bean Salad
5 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Pink Salad
10 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min