Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
TM6 TM5

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.3 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
  • 50 g brandy
    nebo dry Marsala wine
  • 200 g freekeh
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 200 g almond milk (see tip)
  • 12 fresh sage leaves

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1280 kJ / 307 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
21 g
Tuk
19 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
321 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty