Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
nebo dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1280 kJ / 307 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 321 mg
Alternativní recepty
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mushroom Stroganoff
30 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min