Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
nebo dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1280 kJ / 307 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 321 mg
Alternativní recepty
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Stuffed Portobello Mushrooms
45 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.