Zařízení & příslušenství
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
mixed dried mushrooms30 g
-
boiling water250 g
-
vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp40 g
-
mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)350 g
-
dry Marsala winebrandy50 g
-
freekeh200 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
water200 g
-
almond milk (see tip)200 g
-
fresh sage leaves12
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
321 mg
Protein
12 g
Kalorie
1280 kJ /
307 kcal
Tuk
19 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant-based Kitchen
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min.
Stuffed Portobello Mushrooms
45min.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1hod.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Green Goddess Quinoa Salad
40min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1hod.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.