
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g mixed dried mushrooms
- 250 g boiling water
- 50 g vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions quartered
- 40 g olive oil plus 1 Tbsp
- 350 g mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
-
50
g brandy
nebo dry Marsala wine - 200 g freekeh
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g water
- 200 g almond milk (see tip)
- 12 fresh sage leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 307 kcal / 1280 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 321 mg
Alternativní recepty
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Seitan Chilli
25 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.