Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 800 g de cardo congelado
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 8 carabineros medianos
- 50 g de vino blanco
- 25 g de pan
- 10 almendras crudas sin piel
- 1 pellizco de pimentón picante
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1135 kJ / 272 kcal
- Protein
- 22.97 g
- Sacharidy
- 8.21 g
- Tuk
- 16.32 g
- Vláknina
- 4.57 g
Alternativní recepty
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Buey de mar relleno a la provenzal
2h
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Calamares en su tinta
1h 5min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40 min
Cardo a la cerveza
25min
Bonito en escabeche
24hod. 25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min