Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 150 g de queso parmesano en trozos
- 15 g de nueces
- ½ diente de ajo sin la raíz
- 40 g hojas de albahaca fresca
- 75 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
Salsa de tomates casera
- 800 g de tomates maduros pelados, cortados en cuatro y sin pepas
- 40 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 100 g de cebolla cortada en cuatro
- 100 g de zanahorias en trozos
- 1 ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
Cocción de la pasta y armado
- 1400 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 400 g de pasta seca penne (rigatoni o mascarroni)
- 100 g de queso mozzarella rallado
- 100 g de crema de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2991 kJ / 715 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 40.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 godz.
Cuadraditos de almendra
50min
Pan de Biga Italiano
Žádné hodnocení
Arroz sabroso
25min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Papilla con sémola de trigo, manzana y leche
10min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Crema ácida
5 min
Crema de zapallito italiano
50min
Queque clásico
1 godz. 20 min