Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 150 g de queso parmesano en trozos
- 15 g de nueces
- ½ diente de ajo sin la raíz
- 40 g hojas de albahaca fresca
- 75 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
Salsa de tomates casera
- 800 g de tomates maduros pelados, cortados en cuatro y sin pepas
- 40 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 100 g de cebolla cortada en cuatro
- 100 g de zanahorias en trozos
- 1 ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de orégano seco
Cocción de la pasta y armado
- 1400 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 400 g de pasta seca penne (rigatoni o mascarroni)
- 100 g de queso mozzarella rallado
- 100 g de crema de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2991 kJ / 715 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 40.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pan amasado
55 Min
Guiso de cochayuyo
14h
Charquicán con charqui
1h 10min
Carbonada
1h 15min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Empanada de pino al horno
4h
Pastelera de choclo
1h
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min
Pebre
20min