Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 800 g Kartoffeln, klein, festkochend, ungeschält
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Schinkenspeckwürfel
-
½
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
nebo ¾ TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 30 g Weißweinessig
- 25 g Öl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1h
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1h 30min
Kartoffel-Möhren-Gemüse mit Bratwurst
35min
Wirsing mit Leberkäse, Kartoffeln und Käsesauce
50min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 min
Salzschneidebohnen
45 min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
1h
Speck-Kartoffel-Salat
3h
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min