
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie ohne Stiele
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 30 g Öl
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 400 g rote Paprika in Stücken
- 300 g Tomaten geviertelt
- 40 g Tomatenmark
- 40 g Mehl
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Mais aus der Dose, abgetropft
- 50 g Silberzwiebeln abgetropft
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 94 kcal / 393 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Currysauce
40min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1hod. 10min
Pudding Oma Erna
2hod. 30min
Cocktail-Dressing
5min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3hod. 30min
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1hod. 10min
Vanille-Vla
50min
Kräuter-Tomatensauce
20min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1hod. 10min
Curry-Ketchup
35min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min