Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 400 g rote Paprika, in Stücken
- 300 g Tomaten, geviertelt
- 40 g Tomatenmark
- 40 g Mehl
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Silberzwiebeln, abgetropft
- ½ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10 min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Tomatensauce für Tortellini-Auflauf
50 min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10 min
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1h 10 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Currysauce
40 min
Kartoffelpuffer
20min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10 min
Frikadellen
25 min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min