
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 50 g de mantequilla
- 500 g de patatas cortadas en trozos
- 750 g de agua
- 500 g de espinacas congeladas
- 1 lechuga romana (solo las hojas verdes exteriores) troceadas
-
1
cucharadita de sal
nebo 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l) - 300 g de leche
- picatostes para acompañar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 178 kcal / 743 kJ
- Protein
- 6.4 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Crema con espinacas
25min
Crema de brócoli
30min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema de espinacas y quesitos
30min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema de lechuga
40min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50min
Sopa de espinacas y patata con flan salado
45min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min