Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 pimientos del piquillo
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patatas peladas, cortadas en cuartos y luego en rebanadas de 5 mm
-
150
g de salsa de tomate
nebo 150 g de tomate frito - 100 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 - 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con la piel hacia arriba)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Marmitako para dos
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Merluza a la gallega
40 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Marmitako
40 Min