Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 pimientos del piquillo
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patatas peladas, cortadas en cuartos y luego en rebanadas de 5 mm
-
150
g de salsa de tomate
nebo 150 g de tomate frito - 100 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 - 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con la piel hacia arriba)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 Min
Chipirones rellenos
1sa 10 dk
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 dk
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 dk
Bacalao Club Ranero
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1sa 10 dk