Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de jamón ibérico en tacos
- 50 g de tocino fresco en tacos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 conejo en trozos (aprox. 1000 - 1200 g)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de brandy
- 100 g de vino blanco
- 2 tomates pelados, sin pepitas y cortados en cuartos
- 10 granos de pimienta negra
-
1
ramita de tomillo fresco
nebo ¼ cucharadita de tomillo seco - 300 g de champiñones cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1912 kJ / 456 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo a las finas hierbas
50 min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo a la mostaza
50 min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo guisado
30 min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al ajillo con setas
40 min
Conejo al tomillo
45 min