Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Kohlrabi (à ca. 200 g), geschält, mit Grün zum Dekorieren
- 200 g Wasser
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Würzen für den Fisch
- 1 Eidotter
- 20 g Weißwein
- 50 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Würzen für den Fisch
- 50 g Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Schlagobers
- 20 g Weizenmehl, griffig
- Salz, etwas mehr zum Würzen für den Fisch
- weißer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Würzen für den Fisch
- 300 g Lachsforellenfilets, ohne Haut
- 4 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 - 2 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1188 kJ / 285 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Filet Wellington
1h 45min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 godz.
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1h
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1h
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Brokkoli-Schinken-Omelette
35 min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40 min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1h 20 min
Knusperkohlrabi mit Chili-Aioli
1h 10 min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1h 20 min
Blumenkohl-Flammkuchen
1h 15 min.