Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 2 - 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 150 g weißes Fischfilet, in Würfeln (ca. 2 cm), z.B. Wolfsbarsch, Goldbrasse, Seeteufel
- 30 g trockener Weißwein
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Ei
- 40 g Brotbrösel
Teig
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Sauce und Fertigstellung
- 30 g natives Olivenöl
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 100 g Zucchini, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 2 - 3 Zweige Thymian, Blätter abgezupft
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr für die Ravioli
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Ravioli
- 100 g Garnelen, roh, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1952 kJ / 466 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Eierschwammerl-Empanadas
1sa 45 dk
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1sa 30 dk
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1sa 30 dk
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2sa 20 dk
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1sa
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2sa
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1sa
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1sa 20 dk
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50 min