Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g sera provolone, podwędzanego, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
-
100
g szynki tyrolskiej, wędzonej, pokrojonej na kawałki
nebo 100 g boczku parzonego, wędzonego, pokrojonego na kawałki - 350 g ryżu do risotto
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 700 g rosołu, mięsnego, gorącego
- 1 szczypta szafranu
- ½ łyżeczki soli
- 30 g masła
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1886.6 kJ / 450.9 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 955.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40 Min
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 Min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Risotto po mediolańsku
30 min
Risotto z parmezanem
30 min
Risotto pomarańczowe
45 min
Pasta à la Norma
50min
Risotto z grzybami
1h 5min
Makaron z sosem z trzech serów
15min