
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (volitelně)
- 20 g wody
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- 120 g soli gruboziarnistej
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1486.3 kJ / 355 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasz z ryb i owoców morza
45 Min
Risotto z owocami morza
1 Std. 5 Min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 Min
Koncentrat bulionu z kaczki
20 Min
Koncentrat bulionu wołowego
1 Std. 20 Min
Bulion rybny
1 Std.
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
45 Min
Pomarańczowe krewetki na obłoczkach z ricotty Eweliny Kurowskiej
1 Std. 30 Min
Zupa rybna z kolendrą
45 Min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 Min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 Min
Risotto z krewetkami
45 Min