Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (volitelně)
- 20 g wody
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- 120 g soli gruboziarnistej
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1486.3 kJ / 355 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koncentrat bulionu tajskiego
25 Min
Wolno gotowane kalmary z chorizo w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
5 Std. 30 Min
Koncentrat bulionu krewetkowego
35min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 Std. 5 Min
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25 Min
Tatar z łososia z imbirem
15 Min
Koncentrat bulionu z kaczki
20min
Zupa rybna z szafranem
50 Min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 Std. 20 Min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 Min
Ryba po tajsku w mleczku kokosowym z ryżem
35min
Adżika
40min