Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (volitelně)
- 20 g wody
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- 120 g soli gruboziarnistej
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1486.3 kJ / 355 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulion rybny
1h
Zupa rybna z krewetkami i małżami
50min
Salsa Verde
15min
Gulasz z owoców morza z ziemniakami
1h
Ryba po tajsku w mleczku kokosowym z ryżem
35min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55min
Ostra zupa z owocami morza (Tom Yum)
30 min
Chow mein z krewetkami
1h
Gulasz z ryb i owoców morza
45 min
Gulasz wołowy w ciemnym piwie
1h 40min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1h 25min
Małże po marynarsku
1 Std. 15 Min