Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine
- 3 œufs
La mousse coco-vanille
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait de coco
- 3 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 100 g de noix de coco râpée
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1823 kJ / 436 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 27.3 g
Alternativní recepty
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min
Bûche royale
3h 50min
Eclairs au gianduja et noisettes
4h 15min
Paris-brest en bouchée
2 Std. 35 Min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Layer cake
1u. 45min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Glaçage miroir au chocolat noir
12h
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Fraisier
12u. 45min
Macarons au chocolat
24u.