Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée et la crème pâtissière
- 1 pâte feuilletée maison
- 370 g de lait
- 35 g de farine de blé
- 60 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 pincées de vanille Bourbon en poudre
Le glaçage et le montage
- 250 g de sucre en poudre
- 40 g de blanc d'œuf (le blanc d'1 gros œuf)
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g de chocolat noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1243.7 kJ / 295.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 43.5 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Opéra
24h
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8 Std. 50 Min
Crème pâtissière
15 min
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Génoise
1 godz. 50 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40 min
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 godz. 15 min
Trianon
3h
Tarte tropézienne
3h
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.