Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 ovos de codorniz
- 50 g vinagre
- Água q.b. p/ cozer
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 60 g filetes de anchova, em óleo
- 1000 g feijão-branco cozido, escorrido
- 50 g azeite
- ½ lima, só a raspa
- ½ limão (raspa e sumo)
- ½ toranja (raspa e sumo)
- 1 c. sopa de folhas de tomilho-limão
- 10 g mostarda
- 20 g vinagre de sidra
- 250 g alface romana cortada em juliana
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1439.5 kJ / 344.1 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 422.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
35 min
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM6
Žádné hodnocení
Xarope de vinho e especiarias
Žádné hodnocení
Farofa de castanhas portuguesas
35 min
Arroz com pinhão
Žádné hodnocení
Garoupa com molho e banana da terra
1 Std. 35 Min
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Limonada
5 Min
Curgete espiralizada com camarão e molho de limão - TM6
25 min
Café de saco
5 Min
Bowl de salmão e arroz
30 min
Limonada brasileira leve
5 Min