Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 abóbora (1600 g aprox.)
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 50 g passas de uva
- 100 g vinho branco
- 80 g queijo da Ilha
- 70 g cebola
- 10 g hortelã
- 70 g couve-lombarda cortada em juliana
- 100 g castanhas descongeladas
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de piripíri (volitelně)
- 40 g manteiga
- 350 g arroz p/ risoto
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1877 kJ / 448.6 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 78.7 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1419.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa creme de abóbora com casca e sementes
40min
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1h
Salada de cuscuz com beringela
30min
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
40min
Super Bowl Tropical
5min
Toast de avocado com ovo molet
15min
Salada de carne com erva-príncipe
Žádné hodnocení
Camarão com chuchu
30min
Espinafres com gambas
45min
Lombos de bacalhau com molho verde
40min
Risoto com beringela e tomate
35min
Tarta de queso "La Viña"
2 Std.