Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 abóbora (1600 g aprox.)
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 3 c. chá de sal
- 50 g passas de uva
- 100 g vinho branco
- 80 g queijo da Ilha
- 70 g cebola
- 10 g hortelã
- 70 g couve-lombarda cortada em juliana
- 100 g castanhas descongeladas
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de piripíri (volitelně)
- 40 g manteiga
- 350 g arroz p/ risoto
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1877 kJ / 448.6 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 78.7 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1419.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alho-francês à Brás
45min
Macarrão alpino
45min
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Tagine de carne, arroz e bolinhos de pistácio a vapor
Keine Bewertungen
Arroz de atum e ovo
1 Std.
Orzo com abóbora e pimento
35min
Tarte tatin de marmelos
1 Std. 20 Min
Pastéis de batata com cogumelos
1 Std.
Not bacalhau com natas
30min
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Mojito de cerveja
5 Min
Tagliatelle com alho-francês, chouriço e cogumelos
40min