
Zařízení & příslušenství
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Příprava 1hod. 35min
Celkový 4hod. 5min
12 portions
Suroviny
Frosting
-
raw cashew nuts300 g
-
water415 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
coconut oil3 tbsp
-
pitted dates5
-
pure maple syrup1 tbsp
Raspberry sauce
-
fresh raspberries250 g
-
caster sugar3 tbsp
Sponge
-
coconut oil plus extra for greasing200 g
-
almond milk200 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
chia seeds2 tbsp
-
raw sugar250 g
-
instant granulated coffee2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
plain flour250 g
-
cocoa powder (70% cocoa)30 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries125 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
600.7 kcal /
2522.8 kJ
Protein
8.8 g
Tuk
37.6 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sodík
186 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Celebration cakes
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland