Kompatibilní verze
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frosting
- 300 g raw cashew nuts
- 415 g water
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 3 tbsp coconut oil
- 5 pitted dates
- 1 tbsp pure maple syrup
Raspberry sauce
- 250 g fresh raspberries
- 3 tbsp caster sugar
Sponge
- 200 g coconut oil, plus extra for greasing
- 200 g almond milk
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp chia seeds
- 250 g raw sugar
- 2 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 30 g cocoa powder (70% cocoa)
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
Assembly
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 125 g fresh raspberries
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2522.8 kJ / 600.7 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 37.6 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 186 mg
Alternativní recepty
Plant-based béchamel sauce
10p
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
No-bake coffee cake
7 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan tiramisu
3óra 20p
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Chocolate and nut biscuits
55min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min