Zařízení & příslušenství
Beetroot and horseradish relish
Příprava 10min.
Celkový 50min.
16 portions
Suroviny
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)700 g
-
fresh horseradish peeled (see Tips)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway seeds½ tsp
-
white sugar to taste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
94.7 mg
Protein
0.8 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tuk
0.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
French onion dip
45min.
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4hod. 45min.
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6hod. 30min.
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min.
Set and forget rice pudding
1hod. 10min.
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1hod. 30min.
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min.
Kvass fermented beetroot salad
168hod. 15min.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8hod. 15min.
Semolina gnocchi with asparagus
1hod. 15min.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1hod.
Pumpkin tahini smash
40min.