Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
- 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
- 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
- 6 pitted Kalamata olives
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground smoked paprika
- 20 g lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 490 g
- Kalorie
- 2655.9 kJ / 634.8 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 58.3 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 24.4 g
- Sodík
- 403.9 mg
Alternativní recepty
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, TM6)
2 Std. 10 Min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 Std. 10 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Warming turmeric and ginger drink
10 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48sa 20 dk
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min