Zařízení & příslušenství
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
490 g
Suroviny
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 490 g
Sodík
403.9 mg
Protein
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tuk
44 g
Vláknina
24.4 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
58.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dips & savoury spreads
52 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Walnut and spinach pesto
5min.
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min.
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1hod.
Chunky guacamole
10min.
No waste vegetable stock concentrate
25min.
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2hod.
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min.
Vegan burgers
45min.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min.
Toasted muesli
1hod. 40min.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2hod. 25min.