Zařízení & příslušenství
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
490 g
Suroviny
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 490 g
Sodík
403.9 mg
Protein
9.9 g
Kalorie
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Tuk
44 g
Vláknina
24.4 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
58.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dips & savoury spreads
52 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min.
Pears in orange syrup
45min.
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1hod. 15min.
Chai vanilla mocktail
1hod. 15min.
Seeded pastry
15min.
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Žádné hodnocení
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1hod. 5min.
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min.
Pickled vegetables
745hod.
Pumpkin and ginger soup
35min.
Ancho chilli bean bowl
1hod.