Ajvar (capsicum and eggplant dip)
TM6 TM5 TM31

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

3.7 (7 hodnocení)

Suroviny

Ajvar (capsicum and eggplant dip)

  • 2 red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded
  • 1 eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways
  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh red chilli, deseeded if preferred
  • 6 pitted Kalamata olives
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 20 g lemon juice

Nutriční hodnoty
na 490 g
Kalorie
2655.9 kJ / 634.8 kcal
Protein
9.9 g
Sacharidy
58.3 g
Tuk
44 g
Nasycený tuk
6.4 g
Vláknina
24.4 g
Sodík
403.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty