
Zařízení & příslušenství
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Příprava 10min
Celkový 50min
490 g
Suroviny
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Nutriční hodnoty na 490 g
Kalorie
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Protein
9.9 g
Tuk
44 g
Sacharidy
58.3 g
Vláknina
24.4 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sodík
403.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dips & savoury spreads
52 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland