
Zařízení & příslušenství
Pear and chocolate frangipane
Příprava 20min
Celkový 2hod.
16 portions
Suroviny
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
423.7 kcal /
1779.5 kJ
Protein
7.8 g
Tuk
29.3 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
13.7 g
Sodík
41.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cookidoo celebration!
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland