Pear and chocolate frangipane

Pear and chocolate frangipane

4.7 58 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
16 portions

Suroviny

Pastry
  • raw sugar
    30 g
  • raw almonds
    20 g
  • plain flour plus extra for dusting
    210 g
  • cocoa powder
    10 g
  • unsalted butter chilled, plus extra for greasing
    130 g
  • salt (optional)
    1 pinch
  • egg yolk
    1
  • natural almond extract
    ¼ tsp
  • water
    1 - 2 tsp
Filling
  • raw almonds
    230 g
  • white sugar
    140 g
  • dark chocolate
    200 g
  • unsalted butter
    130 g
  • eggs
    4
  • natural almond extract
    1 tsp
  • pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)
    2
Apricot glaze
  • apricot jam
    50 g
  • water
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 41.7 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 1779.5 kJ / 423.7 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 13.7 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...