Zařízení & příslušenství
Pear and chocolate frangipane
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
16 portions
Suroviny
Pastry
-
raw sugar30 g
-
raw almonds20 g
-
plain flour plus extra for dusting210 g
-
cocoa powder10 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing130 g
-
salt (optional)1 pinch
-
egg yolk1
-
natural almond extract¼ tsp
-
water1 - 2 tsp
Filling
-
raw almonds230 g
-
white sugar140 g
-
dark chocolate200 g
-
unsalted butter130 g
-
eggs4
-
natural almond extract1 tsp
-
pears peeled, cored, cut into halves and cut into thin slices lengthways (5 mm)2
Apricot glaze
-
apricot jam50 g
-
water1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
41.7 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
1779.5 kJ /
423.7 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
13.7 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cookidoo celebration!
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Peach and plum upside-down cake
50min.
Panforte
1hod. 30min.
Almond tuiles
30min.
Moroccan bundt
1hod. 20min.
Halva semifreddo
7hod. 30min.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1hod. 20min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Almond and pear tart
40min.
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min.
Golden baklava
25hod. 25min.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2hod. 20min.
Baked honey cheesecake
4hod. 20min.