Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 紫洋蔥 ,切絲(約0.1公分)
-
30
克 白葡萄酒醋
nebo 40 克 蘋果醋 - 10 克 新鮮巴西利 ,只取葉子
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 40 克 檸檬汁
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 500 克 水
- 150 克 綜合甜椒 (紅、黃皆可),切片
- 500 克 草蝦仁 ,去腸泥
- 1 顆 檸檬 ,切片
- 200 克 蘋果 ,去核、切片
- 200 克 小蕃茄 , 對半切
-
150
克 芝麻葉 ,切段(約3公分)
nebo 150 克 蘿蔓生菜 ,切段(約3公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 676 kJ / 161 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 2.4 g