剝皮辣椒肉包

剝皮辣椒肉包

5.0 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 30min.
6 個

Suroviny

剝皮辣椒肉餡
  • 新鮮紅辣椒 切段(約1公分)
    10 克
  • 5 克
  • 豬油
    20 克
    10 克 油
  • 乾香菇 泡軟,切丁(約0.5公分)
    10 克
  • 豬絞肉
    250 克
  • 剝皮辣椒 切段(約1公分),另外準備2大匙剝皮辣椒汁
    100 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼
  • 切蔥花
    20 克
包子麵糰
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 中筋麵粉 多備一些撒粉用
    210 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛奶
    70 克
  • 1 茶匙
蒸包子
  • 600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 12.6 g
Kalorie 1252.6 kJ / 299.7 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 32.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...