Zařízení & příslušenství
椒麻大薄片
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
紫洋蔥150 克
-
冰水1000 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
紅蔥頭20 克
-
魚露2 大匙
-
檸檬汁2 大匙
-
白醋1 大匙
-
糖1 大匙
-
花椒油1 大匙
-
花椒粉¼ - ½ 茶匙
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)300 克
-
香菜 切碎15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
65 mg
Protein
15.8 g
Kalorie
1200.7 kJ /
287.3 kcal
Tuk
19.3 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
43.8 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日開胃菜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan