椒麻大薄片

椒麻大薄片

4.8 13 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 紫洋蔥
    150 克
  • 冰水
    1000 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    15 克
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 白醋
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 花椒油
    1 大匙
  • 花椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 香菜 切碎
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 65 mg
Protein 15.8 g
Kalorie 1200.7 kJ / 287.3 kcal
Tuk 19.3 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 43.8 g
Sacharidy 12.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...