Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 紫洋蔥
- 1000 克 冰水
- 20 克 蒜頭
- 15 克 新鮮紅辣椒
- 20 克 紅蔥頭
- 2 大匙 魚露
- 2 大匙 檸檬汁
- 1 大匙 白醋
- 1 大匙 糖
- 1 大匙 花椒油
- ¼ - ½ 茶匙 花椒粉
- 1000 克 水
- 300 克 火鍋五花肉片 ,切片(長約5公分)
- 15 克 香菜 ,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1200.7 kJ / 287.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 43.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 65 mg