Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 38.6 g
- Vláknina
- 178.3 g
Alternativní recepty
Glace anisée à la badiane
4 Std. 20 Min
Glace à la fraise façon italienne
40min
Glace à la vanille
12hod.
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4 godz. 35 min
Gâteau aux peaux de banane
3h 45min
Charlotte au pain de mie
2hod. 30min
Baba à la noix de coco
2 Std.
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Glace rhum raisins
12hod.
Glace au fenouil
12hod.
Glace chocolat-cannelle
12hod.
Crème glacée mascarpone
5hod.