Kompatibilní verze
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rotwein
- 20 g Sojasauce
- 200 g Sahne
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 200 g Tofu, fest, geräuchert (z. B. Black Forest Tofu von Taifun), in Stücken (2 cm)
- 100 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 450 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 30 g Paprikamark
- 15 g Speisestärke
- 1 TL Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1808 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tofu-Bolognese
40min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40min
Bunte Gemüsepaella
45min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Kidneybohnen-Curry
30min
Chana Masala
45min
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20 Min
Chili sin Carne
1h
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Chili con Soja
45min
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 Min