Kompatibilní verze
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rotwein
- 20 g Sojasauce
- 200 g Sahne
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 200 g Tofu, fest, geräuchert (z. B. Black Forest Tofu von Taifun), in Stücken (2 cm)
- 100 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 450 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 30 g Paprikamark
- 15 g Speisestärke
- 1 TL Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1808 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Tomatenreis Mexiko
50min
Kidneybohnen-Curry
30 min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Vegetarisches Chili
1h 5min
Chana Masala
45 min
Gefüllte Paprika mit Grünkernchili
1h
Chili sin Carne
1h
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bunte Gemüsepaella
45 min
Veganes Champignon-Masala
25min