Kompatibilní verze
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Rotwein
- 20 g Sojasauce
- 200 g Sahne
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 200 g Tofu, fest, geräuchert (z. B. Black Forest Tofu von Taifun), in Stücken (2 cm)
- 100 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 450 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
- 300 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 30 g Paprikamark
- 15 g Speisestärke
- 1 TL Paprika rosenscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1808 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunte Gemüsepaella
45 min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 min
Chili sin Carne
1 Std.
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Chana Masala
45 min
Tofu-Bolognese
40 min
Vegetarischer Eintopf
1 Std.
Kidneybohnen-Curry
30 min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Tomatenreis Mexiko
50 min