Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'ail
- 5 brins de romarin frais
-
150
g de lard, coupé en tranches fines
nebo 150 g de poitrine de porc, découennée et coupé en tranches fines -
800
g de cuisses de dinde, sans peau mais avec l'os
nebo 800 g de cuisses de poulet, sans peau, avec l'os - 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre noir fraîchement moulu
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (2 c. à soupe)
- 1300 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Mijoté de porc au paprika
40min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20min
Alicuit de canard
1h
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Aillade de veau
1h 30min
Estouffat toulousain
2h
Palette à la diable
1h
Rôti de veau et haricots verts
1h