Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'ail
- 5 brins de romarin frais
-
150
g de lard, coupé en tranches fines
nebo 150 g de poitrine de porc, découennée et coupé en tranches fines -
800
g de cuisses de dinde, sans peau mais avec l'os
nebo 800 g de cuisses de poulet, sans peau, avec l'os - 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre noir fraîchement moulu
- 20 g d'huile d'olive extra vierge (2 c. à soupe)
- 1300 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Filet de poulet sauce poulette
20min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Alicuit de canard
1h
Lapin marengo
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Lapin à la provençale
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 Min
Veau Marengo
55 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Sauté de porc au curry
1h
Sauté de porc au cidre
1h