
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
- 20 g de cassonade
- 85 g de biscuits speculoos
- 800 g de poires Williams coupées en morceaux
- 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 263 kcal / 1100 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moelleux renversé aux pêches
1hod. 5min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1hod. 30min
Clafoutis poire-speculoos
45min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55min
Crumble poire-chocolat
55min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1hod.
Crumble poires-chocolat
45min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1hod.
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1hod.
Tarte poire-chocolat
55min
Moelleux aux pommes
50min