Tatin de poires aux speculoos

Tatin de poires aux speculoos

4.1 118 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
8 portions

Suroviny

  • 90 g de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
  • 20 g de cassonade
  • 85 g de biscuits speculoos
  • 800 g de poires Williams coupées en morceaux
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 50 g d'eau froide
  • 1 pincée de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 2.9 g
Kalorie 1100 kJ / 263 kcal
Tuk 11.9 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 36.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...