Tatin de poires aux speculoos
TM6 TM5

Tatin de poires aux speculoos

4.1 (112 hodnocení)

Suroviny

  • 90 g de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
  • 20 g de cassonade
  • 85 g de biscuits speculoos
  • 800 g de poires Williams, coupées en morceaux
  • 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
  • 50 g d'eau froide
  • 1 pincée de sel

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1100 kJ / 263 kcal
Protein
2.9 g
Sacharidy
36.3 g
Tuk
11.9 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty