Zařízení & příslušenství
Steak tartare
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (volitelně)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21.3 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deliciously Light
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Gougères
55min.
Steak tartare
10min.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1hod.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1hod.
Steak Tartare
15min.
Veal stew (Blanquette de veau)
1hod. 5min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Salmorejo
10min.
Beurre Blanc
20min.
Beurre blanc
15min.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3hod. 10min.