Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef sirloin, cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
- 250 g spring onions, cut into halves (approx. 3 stalks)
- 100 g pickled gherkins, drained
- 2 eggs, hard-boiled
- 1 onion, cut into pieces (approx. 150-200 g)
- 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
- 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
- 4 fresh tarragon leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g ketchup
- 1 tbsp Worcestershire sauce (volitelně)
- 3 tbsp capers
- 1 tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon tartare
10 Min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25 min
Parmesan gelato
4h 30min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10 min
Steak Tartare
15min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Bordelaise Sauce
55 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Steak tartare
10 Min