
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)
- 250 g spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)
- 100 g pickled gherkins drained
- 2 eggs hard-boiled
- 1 onion cut into pieces (approx. 150-200 g)
- 2 sprigs fresh parsley (leaves only)
- 2 sprigs fresh chervil (leaves only)
- 4 fresh tarragon leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g ketchup
- 1 tbsp Worcestershire sauce (volitelně)
- 3 tbsp capers
- 1 tsp fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 160 kcal / 670 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 5.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.2 g