Zařízení & příslušenství
Steak tartare
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
beef sirloin cut into cubes (approx. 4 x 4 cm)500 g
-
spring onions cut into halves (approx. 3 stalks)250 g
-
pickled gherkins drained100 g
-
eggs hard-boiled2
-
onion cut into pieces (approx. 150-200 g)1
-
fresh parsley (leaves only)2 sprigs
-
fresh chervil (leaves only)2 sprigs
-
fresh tarragon leaves4
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire sauce (volitelně)1 tbsp
-
capers3 tbsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21.3 g
Kalorie
670 kJ /
160 kcal
Tuk
5.8 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Deliciously Light
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Salmorejo
30min.
Porcini Mushroom Risotto
35min.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1hod.
Ruby and strawberry bonbons
1hod. 40min.
Dragon Deviled Eggs
2hod. 30min.
Boeuf bourguignon
1hod. 30min.
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2hod. 45min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min.
Salmorejo
2hod. 10min.
Spaetzle
35min.
Chocolate volcanos
55min.
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min.