Kompatibilní verze
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'oignons, coupés en deux
-
500
g de bouillon de volaille
nebo 500 g d'eau et ½ cube de bouillon de volaille - ½ c. à café de gros sel
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 4 escalopes de foie gras de canard cru (1 à 2 cm d'épaisseur env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de blettes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1109 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Tourin à l'ail
25 min
Soupe à l'oignon
1h 10 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Cailles farcies au foie gras
55 min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Cabillaud façon aïoli
1h
Moules à l'escabèche
24 godz.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Garbure
1h 10 min
Moules farcies au beurre d'ail
35 min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min