Kompatibilní verze
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'oignons, coupés en deux
-
500
g de bouillon de volaille
nebo 500 g d'eau et ½ cube de bouillon de volaille - ½ c. à café de gros sel
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 4 escalopes de foie gras de canard cru (1 à 2 cm d'épaisseur env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 feuilles de blettes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1109 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Sauce orange-citron
30min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Soupe miso
40min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Raifort au coing
Žádné hodnocení
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Žádné hodnocení
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Tarama maison
10min