Nage de saint-jacques à la citronnelle

Nage de saint-jacques à la citronnelle

3.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 12 coquilles Saint-Jacques entières
  • 2 gousses d'ail
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 20 g de galanga (voir "Conseil(s)")
    20 g gingembres frais
  • 5 feuilles de kaffir fraîches (voir "Conseil(s)")
  • 30 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • 10 g de sucre en poudre
  • 2 tiges de citronnelle fraîche coupées en tronçons (5 cm)
  • 200 g de morilles fraîches
    200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 10 g de jus de citron vert
  • ½ c. à café de sel
  • 1100 g d'eau
  • 1 bouquet de coriandre fraîche ciselé

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 12.2 g
Kalorie 464 kJ / 110.5 kcal
Tuk 1.5 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...