Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
nebo 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1260 kJ / 299 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Soupe de melon au basilic
2 godz. 15 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35min
Asperges sauce mousseline
1h
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 min
Ceviche de dorade
10min