Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson

Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson

4.7 10 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portions

Suroviny

  • 125 g de cresson frais et quelques feuilles pour la finition
  • 150 g de crème liquide entière
  • du sel
  • 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
  • 2 citrons verts non traités
  • 1 filet d'huile d'olive
  • poivre moulu
  • fleur de sel
  • 4 c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés type hareng
    4 c. à soupe d'œufs de lump

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 25 g
Kalorie 1260 kJ / 299 kcal
Tuk 20 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...