Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
nebo 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1260 kJ / 299 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Asperges sauce mousseline
1h
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 phút
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12 Std. 20 Min
Pressé de raie
14 Std.
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Sabayon aux raisins
15 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 Min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min