Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
nebo 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1260 kJ / 299 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 Std. 40 Min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min
Saumon gravlax
60hod. 30min
Asperges sauce mousseline
1 Std.