Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé

3.7 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 15 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
  • 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de vin blanc
  • 800 g de saint-pierre (4 filets)
  • 1 filet d'huile parfumée à la truffe
  • fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de mascarpone
  • 10 g de truffe fraîche (volitelně) émincée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 42.5 g
Kalorie 2500 kJ / 598.2 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 4.2 g
Sacharidy 28.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...