
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de manteca de cerdo
- 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 10 g de sal
Terminación
-
250
g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
nebo 250 g de queso crescenza - 100 g de rúcula
- 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 621 kcal / 2596 kJ
- Protein
- 22.26 g
- Tuk
- 31.19 g
- Sacharidy
- 62.81 g
- Vláknina
- 3.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bricks de patata con yema
2hod. 20min
Bittertonic
10min
Panes pita
1hod. 50min
Batido de cerveza
5min
Ahi poke (Poke de atún con arroz)
40min
Aros de cebolla
20min
Bao buns de cerdo
2hod.
Nachos picantes
45min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40min
Focaccia de Puglia
1hod.
Patatas bravas en tempura
1hod. 10min
Patatas "de luxe"
30min