Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de leche
- 100 g de manteca de cerdo
- 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 10 g de sal
Terminación
-
250
g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
nebo 250 g de queso crescenza - 100 g de rúcula
- 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2596 kJ / 621 kcal
- Protein
- 22.26 g
- Sacharidy
- 62.81 g
- Tuk
- 31.19 g
- Vláknina
- 3.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 godz. 30 min
Pincho de albóndiga con farfalle
45 Min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45 min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Pan rápido a la plancha
25 Min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2h 50 min
Fondue de carne (borgoña)
1h
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Pan indio
45 Min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40 min
Focaccia con manzana al tomillo
2h 10min
Naan indio
1h 40 min