Piadina romañola

Piadina romañola

4.4 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15min.
6 unidades

Suroviny

Masa
  • 250 g de leche
  • 100 g de manteca de cerdo
  • 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
  • 2 cucharaditas de polvo de hornear
  • 10 g de sal
Terminación
  • 250 g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
    250 g de queso crescenza
  • 100 g de rúcula
  • 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 22.26 g
Kalorie 2596 kJ / 621 kcal
Tuk 31.19 g
Vláknina 3.35 g
Sacharidy 62.81 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...