Piadina romañola

Piadina romañola

4.4 16 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 15min
6 unidades

Suroviny

Masa
  • de leche
    250 g
  • de manteca de cerdo
    100 g
  • de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
    500 g
  • de levadura química en polvo
    2 cucharaditas
  • de sal
    10 g
Terminación
  • de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
    250 g
    250 g de queso crescenza
  • de rúcula
    100 g
  • de jamón serrano en lonchas muy finas
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 621 kcal / 2596 kJ
Protein 22.26 g
Tuk 31.19 g
Sacharidy 62.81 g
Vláknina 3.35 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...