Filet-Sauerkraut-Topf

Filet-Sauerkraut-Topf

4.5 252 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Schweinefilet gewürfelt (2 cm)
    700 g
  • Sauerkraut abgetropft
    250 g
  • Champignons halbiert, größere geviertelt
    250 g
  • Wasser
    250 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Mehl
    20 g
  • Tomatenmark
    60 g
  • Sahne
    200 g
  • Cognac
    25 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    1 TL
  • körniger Senf
    20 g
  • Thymianblättchen, frisch
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 30 g
Kalorie 1471 kJ / 352 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...