Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Schweinefilet, gewürfelt (2 cm)
- 250 g Sauerkraut, abgetropft
- 250 g Champignons, halbiert, größere geviertelt
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
- 60 g Tomatenmark
- 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 1 EL Thymianblättchen, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1471 kJ / 352 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Kasseler Gulasch
40min
Krautfleisch
1h 40min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Rindfleischstew
1h 40min
Mexikanischer Feuertopf
45min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min