Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (für 0,5 l)
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 500 g Rinderbrust, ohne Knochen, sehnenfrei, gepökelt, in Würfeln (4 cm)
- 700 g festkochende Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2246 kJ / 538 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Steckrüben-Eintopf
45 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45 min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Hühnerfrikassee
1h 20 min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Labskaus
50 min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 min