Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (für 0,5 l)
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 500 g Rinderbrust, ohne Knochen, sehnenfrei, gepökelt, in Würfeln (4 cm)
- 700 g festkochende Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2246 kJ / 538 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen, Bohnen und Kassler
50 Min
Steckrübenpüree
45min
Labskaus
50 Min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1h 10min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1h
Norddeutsches Kürbisbrot
3h 15min