
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (für 0,5 l)
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 500 g Rinderbrust ohne Knochen, sehnenfrei, gepökelt, in Würfeln (4 cm)
- 700 g festkochende Kartoffeln in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 2 Zwiebeln halbiert
- 30 g Öl
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 538 kcal / 2246 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensuppe
8hod. 45min
Steckrüben-Eintopf
45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Möhreneintopf
30min
Erbsensuppe mit Würstchen
1hod. 45min
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1hod.
Labskaus
50min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1hod. 10min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50min
Steckrübenpüree
45min