Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 1 TL Curry
- 1 Apfel, geviertelt
- 1 Blumenkohl, in Röschen (ca. 250 g)
- 30 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Tomaten, entkernt, geachtelt (evtl. gehäutet)
- 40 g Erbsen, aus der Dose oder TK
- ½ - 1 EL Sojasauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 14.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30 min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 min
Currybohnen mit Reis
40 min
Nudel-Porree-Topf
25 min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Wirsing-Tomaten-Pasta
35 min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Scharfer Weißkohltopf
1h
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min