Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Mangold, Stiele und Blätter getrennt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 80 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken
- 10 g Öl
- 150 g Knollensellerie
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Zitronensaft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40 min
Sellerie-Möhren-Eintopf
50 min
Pilz-Gemüse-Topf
35 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Kohlsuppe
45 min
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2h 30min
Hackbällchen mit Blumenkohlreis und Currysauce
1h 5min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40 min
Blumenkohl-Curry
30 min