Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Mangold, Stiele und Blätter getrennt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 80 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken
- 10 g Öl
- 150 g Knollensellerie
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Zitronensaft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40min
Grüne Blumenkohlsuppe
30min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Italienischer Gemüseeintopf
40min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Linsen-Auflauf
1h 20min
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min