Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de tomates
- 350 g de fraises, 3 fraises émincées en lamelles pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'oignons nouveaux
- 50 g de concombre, épluché et épépiné
- 80 g de pain campagne, la mie seulement
- 50 g de poivron rouge
- 400 g d'eau très froide
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette en poudre
- 25 g de vinaigre de framboise
- 80 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 859 kJ / 206 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 Min
Gaspacho indien
2 Std.
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Gaspacho asiatique
15 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho mangue-avocat
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min