Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1574 kJ / 375 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Velouté glacé aux petits pois
40min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3sa 30 dk
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Velouté chaud d'avocat au gingembre
30 Min
Velouté de courgette et roquette
35min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Soupe de courgette et menthe
35min
Gaspacho de concombre et cresson
10min
Velouté de concombre glacé
10min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide de concombre au basilic
10min