Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1574 kJ / 375 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Soupe de griottes
25 min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13h 15min
Velouté de cresson à la brousse
35 min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Soupe de courgette et menthe
35 min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Velouté de petits pois à la menthe
35 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 min