Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1574 kJ / 375 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic
1h 25min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté de courgette et roquette
35min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Velouté de fenouil
50min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté d'endive
35min