Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de panais, pelés et coupés en morceaux
- 700 g d'eau
- 200 g de cerfeuil frais, tubéreux, pelés et coupés en morceaux
- ½ gousse de vanille (les graines seulement)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café rase de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 4 filets d'huile de noix
- 1 truffe noire fraîche (petite), en copeaux (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1481 kJ / 353 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de céleri au stilton
35min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min
Velouté d'asperges noisetté
1 Std. 5 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min