Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

Velouté de panais et cerfeuil tubéreux

4.7 19 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de panais pelés et coupés en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 200 g de cerfeuil frais tubéreux, pelés et coupés en morceaux
  • ½ gousse de vanille (les graines seulement)
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café rase de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 4 filets d'huile de noix
  • 1 truffe noire fraîche (volitelně) (petite), en copeaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4 g
Kalorie 1481 kJ / 353 kcal
Tuk 27 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...