Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de lotte (4 pavés)
- sel
- 1 c. à café de mélange d'épices à paëlla
- 8 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 90 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour le poisson
- 300 g de fenouil (1 bulbe) coupé en 8, parures et pluches gardées
- 350 g d'eau
- 500 g de pommes de terre grenaille coupées en 2, non pelées et brossées sous l'eau
- 3 jaunes d'œufs
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2237 kJ / 535 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Osso-buco de lotte
45 Min
Tajine de lotte au citron confit
1 Std. 35 Min
Lotte à la provençale
50 min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Cotriade
1h
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Bar façon thaïe
35min
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1h
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Tajine de daurade au citron confit
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min