Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de lotte (4 pavés)
- sel
- 1 c. à café de mélange d'épices à paëlla
- 8 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 90 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour le poisson
- 300 g de fenouil (1 bulbe) coupé en 8, parures et pluches gardées
- 350 g d'eau
- 500 g de pommes de terre grenaille coupées en 2, non pelées et brossées sous l'eau
- 3 jaunes d'œufs
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2237 kJ / 535 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Cotriade
1 godz.
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Lotte à la provençale
50min
Bourride
1 godz.
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Bouillabaisse
1 godz. 15 min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Osso-buco de lotte
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min