Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de vinaigre balsamique
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 100 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 80 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre-feta
10min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4 Std. 20 Min
Gaspacho indien
2h
Gaspacho tomates ananas
1h 5 min
Soupe de melon au basilic
2j 15 menit
Gaspacho
12h
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20min
Gaspacho de melon
10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min
Gaspacho concombre et pomme
10min